sâmbătă, 29 septembrie 2012

16 septembrie 2012 - ODD PUB şi Abageroşii în triadă completă la voie bună cu prietenii şi zumba

De data aceasta nu voi face o postare despre o călătorie în vreun loc interesant pe care l-am văzut şi nici vreo cronică de film sau de concert, ci va fi o însăilare de amintire a unui timp petrecut cu fraţii mei, Ştefan şi Bogdan - formaţia completă de Abageroşi! Desigur, am avut şi martori la voia noastră bună, pe Gigi şi Gabi, plus câţiva omuleţi din lumea zumba! 


După ce s-a călătorit vreo 2 ani în Cipru, Bogdan a ales să ia drumul Angliei în următoarele 6 luni şi, cum ne-am obişnuit cu zgubiliticul de mezin acasă, e mai greu cu despărţitul, dar ne descurcăm până la urmă. Ne promisese la un moment dat să ne ducă în oraş prin cluburi ca să ne explice din interior filozofia mersului în club, dar au tot apărut motive întemeiate de a amâna şi nu am mai ajuns. Mai rămânând vreo 6 zile până la plecare, Bogdan a răspuns pozitiv invitaţiei mele de a merge să îl vedem pe Paul dansând cu partenera sa, Geta, la seara de latino din Odd Pub, aşa că, împreună cu Gigi şi Gabi, plus Ştefan, fratele-fotograf, ne-am aventurat spre ritmurile de salsa şi bachata!



După dansul de deschidere cu Geta, Paul ne-a încântat cu o mică sesiune de zumba, întâmplată ad-hoc, şi nu ne-am bucurat doar eu cu Gigi, ci şi alte fete de la zumba venite în Odd Pub din acelaşi motiv al Serii Latino. Îmi plac deplasările acestea cu dans prin alte părţi, dincolo de oglinzile sălii obişnuite, te scot din rutină şi parcă ai mai multă energie în a executa coregrafii care ajung să nu îţi mai spună atât de multe din cauză că sunt repetate prea des. Am fost îmbrăcaţi elegant şi ne-am simţit tare bine şi supli, chiar dacă, pe tocuri, unele mişcări nu mai semănau decât vag cu paşii iniţiali! 





Am mai rupt rutina şi am dansat cu Gigi după cum am vrut, mai ales că era piesa mea "preferată" Move like Jagger şi, ca să fie digerabilă, am schimbat mişcările care nu mă calcă pe nervi. Cum am făcut noi a fost muuult mai bine: pentru cheful nostru, desigur! Bogdan a învăţat primii paşi de salsa şi, nu că e fratele meu, dar se mişcă bine de tot, prinde repede şi e amuzant în draci. Stângaci la început, a devenit expert după ce a prins ritmul! Ştefan avea pretextul pozelor şi intra mai rar în vizorul nostru, a scăpat basma curată, dar se va lăsa cu achitarea unor "datorii" duble la următoarea tură!




Ne-am amestecat cu alţi omuleţi şi distracţia a continuat! Dacă sunt mai rare, astfel de ieşiri au mai mult farmec: decât să devină rutină, mai bine savurate cu vârf şi îndesat cu oameni unul şi unul doar din când în când! Paul a fost amfitrionul serii, Gabi s-a lăsat specializat pe paşii de salsa, când cu mine, când cu Gigi, iar Alina a venit vreo două ore ca să nu rateze întâlnirea noastră.




Tot între noi ne-am distrat cel mai bine, am urlat, am râs, noi, fetele, am rezistat la două rânduri de tequila - nu mai mult - şi asta până pe la 2 noaptea, când ne-am adunat veselia şi am pornit spre casă, frânţi şi entuziasmaţi de cât de bine ieşise întreaga seară. Băieţii aveau să intre în prelungiri susţinute prin alte locuri şi e de înţeles, căci au antrenament serios, nu ca noi!



Grasul de Bogdan a luat calea Angliei şi iar o să îi duc dorul, dar nu stă mult timp plecat de data aceasta! Acasă e tot acasă şi Abageroşii ştiu prea bine asta!


Niciun comentariu: